Welkom bij de Koning De beste isolatie
Situatie voor vloerisolatie
Situatie na vloerisolatie

Vloerisolatie

Door vloerisolatie voorkom je klimaatklachten zoals kou en optrekkend vocht. Ook wordt door vloerisolatie kou uit de kruipruimte tegengehouden, en houdt het vocht tegen waardoor u geen last van schimmel zal krijgen. Naast dat vloerisolatie veel problemen tegen houdt, kun je veel besparen met vloerisolatie

Een niet geïsoleerde vloer kan al snel oncomfortabel aanvoelen door de koude lucht en vocht dat vanuit de kruipruimte naar boven trekt.

Hoe de vloer isoleren?

Er zijn veel verschillende manieren en producten om uw vloer te isoleren. Welke soort de beste vloerisolatie in de kruipruimte is, is afhankelijk van een flink aantal factoren. Een houten vloer vraagt een andere aanpak dan een beton vloer. Dat geldt ook voor een vloer boven een vochtige of een heel droge kruipruimte. Er zijn verschillende materialen die gebruikt kunnen worden. Wij komen graag – gratis en vrijblijvend – bij u langs om te kijken welke manier van vloer isoleren het best bij uw situatie past.

Wat kost vloerisolatie?

De kosten voor het isoleren van de onderzijde van de vloer zijn rond € 2.000,- Hoeveel vloerisolatie kost hangt bijvoorbeeld af of wij de kruipruimte gemakkelijk kunnen bereiken, het vloertype en de keuze van het materiaal. Daar staat tegenover dat u gemiddeld al 325 m³ gas per jaar zult gaan besparen. Vloerisolatie is mogelijk wanneer de kruipruimte minimaal 50 cm hoog is. Deze werkhoogte hebben onze mensen nodig om het materiaal netjes en verantwoord aan te kunnen brengen. Onze adviseur komt vrijblijvend bij u langs om de vloer te beoordelen.

Hoeveel u bespaart

Begin vandaag met besparen op uw energierekening door goede vloerisolatie.Goede vloerisolatie levert per jaar al snel een besparing op van 5 tot 7 m3 gas per vierkante meter geïsoleerde vloer. Dit zorgt voor een besparing van 10 tot 15% op de gasrekening. Bovendien krijgt u een gelijkmatigere temperatuur in huis waardoor het comfort omhoog gaat. Ook bent u verlost van overmatig vocht vanuit de kruipruimte.

Wij verzorgen het isoleren van vloeren, spouwmuren, gevels en daken.

Vraag een gratis adviesgesprek aan