Welkom bij de Koning De beste isolatie

Subsidies

Om subsidie te krijgen voor de isolatie van uw huis, moet u aan bepaalde voorwaarden voldoen. U moet bijvoorbeeld zelf de eigenaar van de woning zijn en in het huis wonen. En u moet de subsidie aanvragen voordat de werkzaamheden beginnen. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) is verantwoordelijk voor de subsidie.

Als particulier kunt u een subsidie aanvragen voor de isolatie van uw koopwoning. Ook de Vereniging van Eigenaren (VvE) kan een subsidie aanvragen. U kunt ook geld lenen met de Energiebespaarlening om uw huis te isoleren. 

Met de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) kunnen woningeigenaren subsidie aanvragen voor isolatiemaatregelen, een zonneboiler, een warmtepomp en aansluiting op een warmtenet. Bekijk voor het indienen van uw aanvraag eerst de voorwaarden van de ISDE op rvo.nl.  

Particulieren kunnen gebruikmaken van de subsidieregeling energiebesparing eigen huis (SEEH). Met deze subsidie kunt u uw woning energiezuiniger maken met isolatie. Bekijk voor het indienen van uw aanvraag eerst de voorwaarden voor de SEEH

Subsidies in 2021

Gaat u in uw huis of appartement maatregelen nemen voor energiebesparing? Vraag dan dus de ISDE aan. Deze subsidie stimuleert energiebesparing in bestaande woningen in de particuliere koopsector. De regeling is er vanaf 4 januari 2021.

Advies van De Koning Warmtetechniek

Zodra u onze adviseur hebt benadert, wordt er een afspraak bij u thuis gemaakt. De adviseur bespreekt uw wensen en bekijkt in de woning wat er mogelijk is. Na de afspraak overweegt de adviseur alles wat jullie besproken hebben en komt hij/zij met een op maat gemaakt advies. Vaak ontvangt u dan ook een overzicht van alle kosten en baten en krijgt u een offerte van de geadviseerde isolatiemaatregelen.

Wij verzorgen het isoleren van vloeren, spouwmuren, gevels en daken.

Vraag een gratis adviesgesprek aan