Welkom bij de Koning De beste isolatie

Spouwmuurisolatie

Door uw muren te laten isoleren voorkomt u dat warmte verloren gaat. Daardoor zal niet alleen het warmtecomfort in huis verbeteren, ook uw energieverbruik zal dalen waardoor u heel wat kunt besparen op de energierekening. Bovendien is het ook goed voor het milieu.

Zonder muurisolatie of spouwmuurisolatie verliest u tot 20% warmte via de muur. Muurisolatie is daarom erg belangrijk, want het zorgt voor thermische isolatie, het voorkomt vochtproblemen en het helpt tegen geluidsoverlast. Heeft uw woning geen (spouw) muurisolatie dan merkt u dat aan doorslaande kou, dat het moeilijk is om uw woning warm te krijgen en een hoge energierekening.

Spouwmuurisolatie

Bij spouwmuurisolatie wordt de spouw (open ruimte tussen de binnen- en buitenmuur) opgevuld met isolatie. Men gebruikt daarvoor glaswol, EPS-parels, PUR-isolatie of steenwol.

Goede keuze

Spouwmuurisolatie is een heel goed alternatief voor bijvoorbeeld gevelisolatie. De werkzaamheden zijn in de meeste gevallen al binnen enkele dagen klaar. Eenmaal aangebracht door onze isolatiespecialisten gaat spouwmuurisolatie de volledige levensduur van uw woning mee.

Bespaar op uw energierekening

U heeft met spouwmuurisolatie een rendement van maar liefst 11%. Als u besluit om te investeren doe dat dan meteen goed. De Koning warmtetechniek kiest voor isolatiematerialen die een hoge isolatiewaarde hebben. Hierdoor bespaart u met spouwmuurisolatie nog meer en de kosten vallen mee.

Wij verzorgen het isoleren van vloeren, spouwmuren, gevels en daken.

Vraag een gratis adviesgesprek aan